Container modular din structura metalica. Cat costa?

Container modular din structura metalica

Adeseori suntem întrebați din prima cât costă un container modular din structura metalica. De cele mai multe ori este greu să răspunzi exact și corect la această întrebare.

Pentru a formula o ofertă de preț, pentru un container modular din structura metalica, sunt elementare careva informații exacte de la beneficiar .

În următoarele rânduri vom încerca să facem claritate la acest subiect, pentru a fi mai ușor de înțeles politica de formare a prețului.

Cea mai frecventă greșeală este considerarea formării prețului final de realizare a unui container modular din structura metalica sau complex din containere modulare reieșind din costul per metru pătrat. 99% din proiecte care se realizează din construcții modulare se calculează strict după proiectul clientului (dacă există) sau după o schiță preliminară în care sunt indicate toate momentele tehnice și opțiunile solicitate de către beneficiar. Alte 1% sunt de obicei construcțiile de tip standard care adesea sunt disponibile pe stoc și sunt vândute pre configurate.

Spre exemplu:

Un container modular din structura metalica de tip standard cu următoarele specificații tehnice va costa:

 • Container modular cu dimensiunile externe 6000mm x 2450mm x 2400mm(H intern), pereți fabricați cu panou de tip Sandwich cu termoizolare PUR 60mm culoare RAL9002, podea termoizolată cu vată minerală 100mm cu finisare în linoleum, o ușă PVC cu geam termopan, o fereastră PVC cu geam termopan și deschidere dublă, panou electric, prize, întrerupătoare, plafoniere LED. Carcasa și pardoseala realizată din Profil ZINCAT Special (cu scurgere de apă ascunsă), are un PREȚ de 4200 EURO cu TVA
 • Container modular cu dimensiunile externe 6000mm x 2450mm x 2400mm(H intern), pereți fabricați cu panou de tip Sandwich cu termoizolare PUR 60mm culoare RAL9002, podea termoizolată cu vată minerală 100mm cu finisare în linoleum, o ușă PVC cu geam termopan, VITRALIU DIN GEAM TERMOPAN 6000mm x 2400mm, panou electric, prize, întrerupătoare, plafoniere LED. Carcasa și pardoseala realizată din Profil ZINCAT Special (cu scurgere de apă ascunsă), are un PREȚ de 4900 EURO cu TVA
 • Container modular cu dimensiunile externe 6000mm x 3000mm x 2400mm(H intern), pereți fabricați cu panou de tip Sandwich cu termoizolare PUR 60mm culoare RAL9002, podea termoizolată cu vată minerală 100mm cu finisare în linoleum, o ușă PVC cu geam termopan, o fereastră PVC cu geam termopan și deschidere dublă, panou electric, prize, întrerupătoare, plafoniere LED. Carcasa și pardoseala realizată din Profil ZINCAT Special (cu scurgere de apă ascunsă), are un PREȚ de 4500 EURO cu TVA
 • Container modular cu dimensiunile externe 6000mm x 3000mm x 2400mm(H intern), pereți fabricați cu panou de tip Sandwich cu termoizolare PUR 60mm culoare RAL9002, podea termoizolată cu vată minerală 100mm cu finisare în linoleum, o ușă PVC cu geam termopan, VITRALIU DIN GEAM TERMOPAN 6000mm x 2400mm, panou electric, prize, întrerupătoare, plafoniere LED. Carcasa și pardoseala realizată din Profil ZINCAT Special (cu scurgere de apă ascunsă), are un PREȚ de 5200 EURO cu TVA

Atunci când intenționați să construiți un proiect individual, pentru a primi o ofertă clară și corectă, este necesar să stabiliți următoarele:

 • Dimensiunile externe totale. Menționăm că dimensiunile pot fi oricare aveți nevoie, pentru că reieșind din suprafața necesară de a fi construită vor fi calculate numărul necesar de module. Exact la fel și cu etajarea.
 • Schița preliminară sau proiectul în cazul în care acesta există deja.
 • Planimetrie interioară.
 • Număr de uși și ferestre atât pe exterior cât și interior.
 • Grosimea pentru termoizolare perete, plafon, podea.
 • Materiale de finisare perete(interior-exterior), plafon, podea.
 • Utilități (Cabină WC, Cabină Duș, Vestiar, etc).
 • Cantitate și poziționare echipament electric.
 • Soluții pentru climatizare.
 • Elemente de decor exterioare și interioare
 • Locul de amplasare.

Constructie din container modular din structura metalica

Desigur solicitări și cerințe tehnice pot fi diferite și mult mai multe. Este important să cunoașteți că construcțiile modulare nu sunt limitate în utilizarea anumitor materiale de construcții sau soluții tehnice, fapt care vă permite să realizați orice tip de proiect planificat.

 

Recomandare!

Atunci când planificați să construiți un proiect din construcții modulare asigurați-vă că oferta conține:

 • Specificare la tipul de metal (Negru sau Zincat) utilizat în construcția carcaselor și pardoselilor (metalul Zincat este mai scump și mult mai rezistent în timp față de metalul negru).
 • Specificare la tipul și grosimea materialului termoizolant la perete, plafon, podea.
 • Solicitați oferta doar după o schiță cu detalii concrete și clare.
 • Verificați dacă oferta conține cheltuielile de livrare sau nu.
 • Asigurați-vă la semnarea contractului, că prețul specificat în contract, nu va fi modificat nejustificat de către furnizor.

www.premiumbox.md